Kontakta oss

 

ServiceFinders Kontor

Vi på ServiceFinder tror det är viktigt att skapa en arbetsmiljö som är stimulerande. Därför ligger vårt designinredda huvudkontor i Sturegallerian, mitt i Stockholms City. Vidare har vi även säljkontor i Göteborg och Helsingborg.

På kontoren jobbar vi hårt och målmedvetet. Och vi är också framgångsrika i det vi gör. Inom vårt segment, tjänsteförmedling, är vi idag bland de största på marknaden. Självklart är detta något som vi måste fira.
Den sociala sammanhållningen mellan de 50 medarbetarna på företaget är stark. Och denna sammanhållning är också en viktig del av ServiceFinders företagsidentitet. Vår arbetsvecka börjar på måndag med en gemensam frukost, där alla pratar med alla. Och den första fredagen i varje månad så anordnar vi en fest.

 
Dessa fester har ofta ett särskilt tema, som Oktoberfest, Halloweenfest, Julfest, Latin Night och Beer pong. Vi jobbar fram till fem, och sedan börjar festen. Fredagsfesterna är ett bra sätt för oss att sammanfatta den gångna månaden.

ServiceFinder grundades 2006 och alltsedan starten har traditionen Slipsondag följt med oss. Då vi är ett framgångsrikt företag tycker vi att ifall det går bra så ska man också visa det min sin klädsel. Glömt slipsen hemma? Då får du bjuda dina medarbetare på fika. Men tänk på att detta kan bli ett dyrt misstag då vi på ServiceFinder växer hela tiden.
 
Och vad vore väl en fest utan skumpa? När skumpan väl är upphälld så åker självklart även vår gong gong fram. För framgång ska höras, och dessa fester ger oss motivation och styrka att fortsätta på vår inslagna väg.

 
För även om vi är stolta över vad vi gör idag så inser vi att vi hela tiden måste utvecklas för att möta morgondagens utmaningar. Och vi gör det tillsammans, som ett väl sammansvetsat team.

 
Om du känner att ServiceFinder låter som en bra arbetsplats för dig: gå in på vår hemsida – servicefinder.se – där du lätt hittar lediga tjänster. Vi på ServiceFinder tar också gärna emot spontanansökningar. Ta chansen att bli en del av framtiden inom tjänsteförmedlingsförmedlingsbranschen – sök dig till ServiceFinder.

Mer fakta om ServiceFinder: